Preguntes freqüents

¿ Quant costa una classe pràctica ?, ¿ Com accedeixo a la meva Àrea privada ? i l'IVA, ¿ Està inclòs en els preus ? Hem recollit per a tu alguns dels dubtes més freqüents. Si tens alguna pregunta, aquí trobaràs la resposta! I si no la trobes, ¿ A què esperes a enviar-nos ? ¡La inclourem!

Permisos, Preus ...

  • ¿ Quins permisos oferim ? Cotxe i moto. Si vols qualsevol altre permís, vine directament a l'autoescola i t'assessorem sobre el que millor et convingui.
  • ¿ Els preus tenen IVA inclòsa ? Sí.
  • ¿ Teniu cursos intensius de teòrica ? ¡Sí! De fet, tots els nostres cursos teòrics són intensius. T'expliquem el temari en pocs dies i, com l'estructura dels cursos es repeteix, pots començar-el dia de la setmana que millor et convingui.
  • ¿ Quant costa cada classe pràctica ? ¿ I quant dura ? Els preus de cada classe varien no només en funció de la població sinó en funció del professor i de l'hora. Quanta més demanda, més alt serà el preu. I la durada de la classe depèn de cada autoescola, però sol ser de 45 minuts.
  • ¿ Quantes classes necessitaré ? Depèn de tu, però la mitjana està entre 20 i 25.
  • ¿ Puc canviar d'autoescola ? ¿ Té algun cost ? Un cop matriculat pots seguir estudiant en qualsevol autoescola de la xarxa. No et cobrem el canvi. Els costos depenen de la situació actual del teu expedient i els cobra la DGT: si tens convocatòries pendents et cobraran 8,40 € per la taxa de trasllat d'expedient i si has esgotat les convocatòria, hauràs de renovar el teu expedient íntegre.